THE GOOD BROTHERS

The Good Brothers acht maal de winnaars van de prestigieuze Juno Award (Canada’s Grammy Awards) en in 2004 opgenomen in de Canadese Country Music Hall of Fame komen regelmatig op tournee in Europa en inmiddels is dit al meer dan 35 maal gebeurd.

Uitgebreide omschrijving

Biografie (for english version click here)

 

 

The Good Brothers acht maal de winnaars van de prestigieuze Juno Award (Canada’s Grammy Awards) en in 2004 opgenomen in de Canadese Country Music Hall of Fame komen regelmatig op tournee in Europa en inmiddels is dit al meer dan 35 maal gebeurd. Dat alles in een tijdsbestek van 25 jaar. Zij zijn er ook geweldig trots op want dat is waarschijnlijk nog geen enkele Canadese act gelukt. Ze weten hun repertoire regelmatig te vernieuwen. Maar tegenwoordig brengen ze ook een bloemlezing uit de rijke Good Brothers historie.

The Good Brothers nodigen u uit om te genieten van hun muziek een mengeling van Canadese country en bluegrass. Ze weten hun publiek telkens weer te pakken met hun uitstekende songkeuze, een uitgelezen show, fraaie vocalen en veel humor. Zelf omschrijven ze hun repertoire als “Good time” muziek.

 

GB2009PRsepia